Werken in effectieve teams

Met tools die zich bewezen hebben en wérken!

Richting kiezen

Premium team blauwdruk

Hoe werkt het team samen? Is gedrag te voorspellen wanneer het team tot oplossingen en overeenstemming moet komen? Is te voorspellen wat er in het team gebeurt bij stress en potentiële conflicten?
Afstandelijkheid

Met de klant in beeld

Hoe reageren teamleden op tegenspraak van klanten? En klantbezwaren? Welk beeld wilt u op dat vlak in de markt zetten? Hoe creëren zij de gunfactor en hoe laat je hun perfect aansluiten op iedere (potentiële) klant?

Bedrijfscultuur

Is cultuur te veranderen? Eén van de moeilijkst te beïnvloeden aspecten binnen een organisatie. En toch, het moet toch kunnen? Een avondje uit of komt er meer bij kijken? Zeker, het begint bij 'hoe men er in staat...' en hoe het bedrijf zelf 'georiënteerd' is.

Gevalideerde profielscan

Gebaseerd op wetenschap en de Big 5 uit psychologie

Stevig in de schoenen

Automatisch meer vertrouwen in iedere situatie, ook tegenspraak

Helder

Krijg iedereen weer op één lijn binnen de organisatie

De enige in de markt 

Facet5 biedt als enige in de markt een team blauwdruk

Contact maken

Altijd een passend antwoord formuleren, in iedere situatie

Motivatieboost

Geef iedereen hernieuwde energie door overzicht

Leesbaarheid

Rapportages zijn begrijpelijk geschreven en zelfs in 35 talen

Voor het leven

Praktische vaardigheden die je voor altijd toe zult passen

Met elkaar

Leer iedereen werken in de keten, met respect voor elkaar

Inspirator

De passie van ...

Ik help bedrijven om betere samenwerking te realiseren. Door elkaar beter te leren begrijpen en ook door hun beter op klanten te laten inspelen.

Wat ik vaak als reacties terugkrijg, gaat meestal over het niveau waarop ik mensen 'lees' en hun in hun waarde laat. Hun vrij laat in denken en doen. En daarbij maakt het niet uit of dit nu in training of coaching is.


Deelnemers en cliénten gaan áltijd met nieuwe inzichten op pad. Hoe tof is dat!

Alles uit de praktijk geplukt + doorvertaald naar hun en altijd onderbouwd met bewezen methodieken en instrumenten. Een fraaie combinatie van tools die praktisch bruikbaar zijn, direct na een interventie! 


Sinds 1987 ben ik al geïntrigeerd door 'Wat maakt dat mensen doen wat ze doen?' Uiteindelijk ben ik na diverse afslagen terecht gekomen in dit prachtige vak, dat ik iedere dag omarm. Uiteraard houd ik mezelf scherp middels 'Een leven lang leren'. Opleidingen en ervaringen opdoen en die vertalen naar bruikbaarheid in de praktijk.


Ik kan wel zeggen dat mijn mensenkennis in combinatie met compassie het recept is waarom mijn klanten graag met mij werken. En daar ben ik enorm trots op!