Experian marketing services

"Het beste omzetjaar ooit!"

Jan Louwris, Experian Marketing Services

Beste verkoopteam Jan Louwris

Ik kwam in de functie van Sales & Marketing Director vanuit het salesteam. Ik wist dat we een gemengd team hadden met jong en oud, ervaren en minder ervaren, zelfstarters en mensen die hulp nodig hadden.


Zelf had ik wekelijks gesprekken met de teamleden. Die gingen vooral over voortgang van opportunity’s en contracten die werden gesloten aangezien Experian een beursgenoteerde onderneming is.


Ik wist dat ik iets moest doen in de persoonlijke begeleiding van mensen om ze naar een hoger niveau te krijgen teneinde mijn doelstellingen te halen.


Merlin van Rie kwam als een geschenk op mijn pad!


We hebben een gezamenlijke training gedaan op basis van zijn Blis® methodiek en hij heeft de “rookies” in het team daarna 6-8 weken individueel begeleid en gecoacht. 


Ik had wekelijks een uur telefonisch contact met hem om de voortgang te horen en te kijken waar ik nog bij kon springen. En altijd zijn vraag of ik hem feedback uit de praktijk kon geven om zijn werk nog beter te doen.


Hij beloofde mij een verbetering van minimaal 20% van de resultaten van de individuele mensen die hij begeleidde en heeft dat méér dan waargemaakt.


De 3 “rookies” eindigden allemaal op of boven target!Iets dat tot dan toe nog nooit gebeurd was! We hebben als team het beste omzetjaar óóit  in de geschiedenis van Experian Marketing Services NL gedraaid.


Ik kan iedereen Merlin van Rie als trainer en coach aanraden!


Jan Louwris, Director Sales & Marketing Experian Marketing Services