Bratelle

Mijn eigen bezwaren verdwenen als sneeuw voor de zon!

Anita Schimmel, Bratelle oedeem BH's

Bratelle
Anita Schimmel

Tijdens een focustraining van Merlin ‘What’s Ur brand’ zag ik hem voor het eerst aan het werk als trainer. Helder werden de opdrachten uitgelegd en tijdens de evaluatiemomenten, luisterde Merlin goed en stelde scherpzinnige vragen. Het was mooi te ervaren hoe empathisch en betrokken hij was bij de uitkomsten.


Zijn blijheid deed niet onder voor die van mij toen ik de kern van mijn eigen brand ontdekt had: “Ik gun iedereen een stukje van mijzelf”.


Een week na deze training, tijdens mijn 10 minuten presentatie over Bratelle en waar ik voor sta, viel het Merlin op dat ik moeite had met het vragen van de prijs voor mijn product. Hij bood spontaan aan mij te helpen en richting nieuwe inzichten te coachen. Ik nam zijn aanbod met beide handen aan.

We hebben bij elkaar gezeten en ja… ik ben inmiddels net zo enthousiast over zijn coaching- als zijn training skills!


Mijn eigen bezwaren verdwenen als sneeuw voor de zon tijdens de coaching sessie. Ik sta nu helemaal achter de volkomen terechte prijs van mijn aanbod. Ik hoef hier niet meer ingewikkeld over te doen. Mijn oplossing voor mijn klanten is veel waardevoller dan dat de prijs ooit zal kunnen zijn!


Ik beveel Merlin van harte aan, met compassie gaat hij de uitdagingen samen met jou aan.


Heel veel dank!

Veel liefs,


Anita Schimmel

Team BratelleOver Bratelle:

Stichting Bratelle is een initiatief van 3 vrouwen, ieder met een eigen (borst)kankerervaring, die op een missie zijn om comfortabele en vrouwelijke lingerie te ontwikkelen, gemaakt van slim textiel met een masserende werking.


Wij hechten veel waarde aan vriendschap en solidariteit, werken onbezoldigd en financieren de ontwikkelingen uit subsidies en donaties. Hiermee willen we bereiken dat de 1e oedeembeha voor vrouwen met lymfoedeem na een borstkanker ervaring reëel geprijsd kan worden.  

Anita Scimmel, oprichter Stichting Bratelle