Persoonlijke ontwikkeling

Eigen kompas richting Compassie

Richting kiezen

Discover UR brand!

Hoe verwoordt zich jouw DNA? Dat klinkt apart natuurlijk, maar dat is het zeker niet. Want iedereen kan ontdekken waar die voor staat... in één korte zin. Walt Disney had bijvoorbeeld 'Iedereen gelukkig'. Hoe gaaf is het als jij die van jezelf ontdekt!

Premium profielscan

Welk gedrag laat jij zien op je werk? Wat zijn jouw werkvoorkeuren? Welke rol verkies jij? Wat motiveert jou? En wat juist níet?! Welke competenties heb je allemaal in huis? En hoe kun je die inzetten en verder ontwikkelen. Dit allemaal in de premium porfielscans van Facet5
Samenspraak

Met de klant in beeld

Hoe reageer jij op tegenspraak van de ander? En (klant)bezwaren? Hoe pak je dat aan en welk beeld wil je op dat vlak laten zien: "winnaar ten koste van...", of "win-winnaar"? Hoe creëer jij jouw gunfactor en hoe kun je perfect aansluiten op iedere (potentiële) klant?

Praktisch

In drie uur ontdekken waar jij voor staat!

Gevalideerde profielscan

Gebaseerd op wetenschap en de Big 5 uit psychologie

Stevig in de schoenen

Automatisch meer zelfvertrouwen in iedere situatie

Interactie

De interactie aangaan, inzichten opdoen en verwoorden

De enige in de markt 

Facet5 biedt als enige in de markt met een team blauwdruk

Contact maken

Altijd een passend antwoord in iedere situatie

Voor altijd

Jezelf een boost geven doordat je 'de rode draad van jezelf hebt ontdekt

Leesbaarheid

Rapportages zijn begrijpelijk geschreven en zelfs in 35 talen

Voor het leven

Praktische vaardigheden die je voor altijd toe zult passen

Merlinvanrie

Mijn passie

Ik help ieder individu zichzelf en de ander beter te leren begrijpen. Waarom doe jij de dingen die je doet? En hoe kan ik jou leren om onvoorwaardelijk in de spiegel "Ik ben okay!" te laten zeggen tegen jezelf. Dit is een "reis" die heel mooi en boeiend kan zijn; vooral met de juiste begeleiding.


Het barst van de coaches, maar waar ik me in onderscheid, is het niveau waarop ik mensen 'lees'. En dit combineer ik met methodieken die praktisch bruikbaar zijn, ook door jou, direct na een interventie! Ik stuur je áltijd met nieuwe inzichten weer op pad. Alles uit de praktijk en bovendien ik gebruik alleen bewezen methodieken.


Sinds 1987 ben ik al geïntrigeerd door 'Wat maakt dat mensen doen wat ze doen?' Uiteindelijk ben ik na diverse afslagen terecht gekomen in dit prachtige vak, dat ik iedere dag omarm. Uiteraard houd ik mezelf scherp middels 'Een leven lang leren'. Opleidingen en ervaringen opdoen en die vertalen naar bruikbaarheid in de praktijk.


Ik kan wel zeggen dat mijn mensenkennis in combinatie met compassie het recept is waarom mijn klanten graag met mij werken. En daar ben ik enorm trots op!