Ik ondekte nóg meer over mezelf!

Cynthia Seesing

Cynthia Seesing

Vorige week heb ik bij jou de sessie ‘Discover U’r brand” gevolgd.

In deze 3 uur durende actieve sessie heb je mij meegenomen op reis naar mijn diepste kernwaarden en heb je me laten inzien dat er, ondanks dat ik er zelf al heel veel werk van heb gemaakt, toch nóg meer te ontdekken is over mijzelf en over wat ik belangrijk vind in het leven.


Je werkt op een hele intuïtieve en respectvolle manier samen met de deelnemers. Ook zorg je voor voldoende rust zodat er ook echt de tijd is om tot het diepere denkwerk te komen. Met jouw humor en doortastende vragen weet je ons heel goed mee te nemen naar de antwoorden die we zoeken, zodat we al in een korte tijd tot grote inzichten komen.


Ik heb ontdekt dat ik op sommige kernwaarden toch nog steeds de verkeerde focus heb, wat ik dus nu actief kan veranderen.


Dit is voor mij persoonlijk van onschatbare waarde.


Verbinden is voor mij een hele belangrijke waarde. Echter gaat tot voor kort bijna al mijn energie zitten in het voorkomen van conflict, want dan zou er connectie zijn. Ik zie nu heel helder dat dit niet klopt. En dit is niet het enige voorbeeld, ik kan er meerdere noemen.


Dit soort “kleine” zaadjes zijn gepland, en kan ik vanaf nu laten groeien.


Ik wil je bedanken voor je compassie, je betrokkenheid en je aandacht tijdens de sessie.


   Ik heb me heel veilig en begrepen gevoeld.    


En inderdaad ik gun iedereen mijn liefde, en zou het fantastisch zijn als iedereen zorgeloos zichzelf is.


Cynthia Seesing, High Impact Coaching