Heeft me persoonlijk sterker gemaakt!

Esther Henzen, gemeente Zutphen

Logo merlinvanrie

Ik heb op twee manieren gebruik gemaakt van de coaching van Merlin. In eerste instantie toen ik nog werkzaam was als teamleider bij Kluwer. Ik werd daar door hem gecoacht. Vervolgens ben ik hem ook zelf in gaan zetten bij mijn huidige werkgever. Daarom twee referenties:


Mijn coach

Merlin’s manier van coachen heb ik ervaren als één grote spiegel. Hij durfde mij vragen te stellen die ik voor mezelf aan het vermijden was.

Het zette me écht tot nadenken aan, maar op een fijne en veilige manier. Confrontatie vind ik prima, maar het moet wel veilig blijven voelen!

Zijn manier van coachen heeft mij persoonlijk stérker gemaakt en heeft uiteindelijk voor mij ook als mens tot hele belangrijke beslissingen in mijn leven geleid!


Teamcoach

Merlin heeft mensen in mijn team geholpen om inzichten te krijgen in hun sterke en te verbeteren punten. Hij heeft hen ook inzicht gegeven in hun eigen takenpakket en of ze hier eigenlijk nog wel energie van krijgen. Ook dat heeft vaak tot belangrijke beslissingen geleid, zowel voor mij als leidinggevende als voor medewerkers zelf.


Het fijne aan Merlin is dat hij eerlijk en duidelijk is in zijn aanpak: iemand moet zelf zelf openstaan voor coaching, anders begint hij er niet aan. Aan een dood paard trekken doet-ie niet!

Esther Henzen, Teamcoördinator Gemeente Zutphen